Reis terug de tijd in

Vorig jaar in februari was ik nog bezig met mijn scriptie, en zou vriendlief bijna beginnen met een nieuwe baan. Reden genoeg voor een leuke vakantie toch?

View of the Akropolis

Het was snel besloten dat we naar het zuiden wilden en lekker wilden eten. Bergen gyros eten leek ons een goede tijdsbesteding dus de trip naar Athene was snel geboekt.

Square in Athens

Het weer viel uiteindelijk wel tegen. Van de 6 dagen hadden we er 3 heerlijk weer, maar de andere dagen was het zelfs onder 0 graden! We waren op een gegeven moment zelfs genoodzaakt om de McDonald’s in te lopen voor koffie en lokale specialiteiten om weer op te warmen.

View of Athens

Het was vooral jammer om te zien dat de mooie bouwwerken van de oude Grieken beklad waren met graffiti, en bijna nooit heel waren. Zelf had ik iets teveel Rome in gedachten waar je nog steeds alles kan bewonderen inclusief interessante verhalen erbij.

Cat next to Akropolis

Maar het eten maakte de kleine minpuntjes meer dan goed! Heerlijke echt Griekse yoghurt gegeten, gyros geproefd en zelfs een minibrouwerij gevonden. Deze reis was echt een hoogtepunt door al het eten. En ja, het Parthenon in het echt zien was ook indrukwekkend.

Ice cream in Athens

Al het eten smaakt wel naar meer, ik zou graag terug willen naar Griekenland. Alleen dan niet in februari en in plaats van de hoofdstad richting een paar eilandjes. Na deze reis was ik gelukkig geïnspireerd genoeg om mijn scriptie te halen, en vriendlief werkt nog steeds bij dezelfde werkgever.

4 gedachtes over “Reis terug de tijd in

  1. We kunnen afhalen bij Patmos! Ik vind dat een erg goed idee!
    Mbt Griekenland: jammer dat het daar zo vervallen is, hebben ze geen geld voor restauratie van die bouwwerken?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s